Sculptured central nucleus. Selected project. Best interior award 2016. Archdaily

reforma integral en sant gervasi

Photo: Adrià Goula

We redesign a central nucleus of a square floor containing the elements of communication, of access, water facilities and an interior patio that supplies light to the kitchen and the entry.


Renovation apartment in Les Corts Barcelona Posted on Dezeen, wins best interior reform in Spain award

reformas integrales en barcelonaPhoto: Adrià Goula

We decided to place a pure, white and geometrical cube at the center of the apartment, wich contains the kitchen and the bathtroom, and its walls do not reach the ceiling.


Glazed apartment, Barcelona

Photo. Adrià Goula

This reform, made in a70 m2apartment in the Gracia neighborhood ofBarcelona, revolves around a central gero bricks wall that is the frame of all the inside space elements.This wall, which in turn divides the apartment into two clearly different living atmospheres, day and night, has three large openings, that create visual relationships and the path between the different parts of the program.